NEI

Waar zeg je in je leven ‘ja’ tegen terwijl het eigenlijk ‘nee’ moet zijn?
Als je niet voldoende leeft in overeenstemming met wat je eigenlijk wilt, heeft dat invloed op je gedrag en gevoelens.
Je wilt namelijk het een, maar doet het ander.

Om een paar voorbeelden te noemen:

  • Je graag wilt stoppen met roken, maar het lukt steeds niet
  • Je wilt graag structuur brengen in je leven, maar dat krijg je maar niet voor elkaar
  • Je past je gedrag aan omdat je bang bent anderen te kwetsen
  • Je durft niet alles te zeggen omdat je bang bent om afgewezen te worden

Elk gesprek met verkeerde verwachtingen, elk gevoel dat niet geplaatst kan worden en elke emotie die niet wordt geuit zorgt ervoor dat je gaat vastlopen.
Dit worden onopgeloste zaken, en die veroorzaken blokkades in je lichaam. Hierdoor kan de energie in je lichaam de weg niet meer vinden. En leidt dit tot klachten op lichamelijk en mentaal gebied. Zo kunnen er aanhoudende buikklachten ontstaan, problemen met slapen, steeds terugkerende rugklachten, gebrek aan zelfvertrouwen, gevoelens van onrust etc.

Het is tijd om dit ‘oud zeer’ op te ruimen. Het bevrijden van de emotionele blokkades maakt niet alleen de weg vrij voor het oplossen van je klachten maar ook voor groei en ontwikkeling.
Met de NEI methode wordt deze belemmerende blokkade opgespoord. Door middel van een simpele spiertest en een vastliggend vragenprotocol wordt er ‘gepraat’ met je onderbewustzijn. Hierdoor wordt het duidelijk waar de emotie zich heeft vastgezet.
Het loslaten van de onverwerkte emotie vindt daarna plaats door middel van een simpele ademhalingstechniek. De oorspronkelijke emotie wordt omgezet in een sterk en positief gevoel.

Het fijne van de NEI methode is dat de negatieve emotie niet herbeleefd hoeft te worden. Het maakt je op een eenvoudige manier bewust van emoties en ervaringen, en ruimt de emotionele blokkade op waardoor je loskomt van de invloed van het oude zeer uit het verleden.

NEI Integra
NEI is voor iedereen waarbij de directe oorzaak van de klacht niet zichtbaar is, een methode om zeer snel de oorzaak van lichamelijke en mentale klachten op te lossen.
De letters NEI staan voor Neuro Emotionele Integratie.

  • Neuro: Alle gebeurtenissen vanaf het begin van je leven tot nu liggen opgeslagen in je celgeheugen
  • Emotionele: Alle emoties die onverwerkt zijn
  • Integratie: De onverwerkte emoties verwerken

De hersenen zijn een geheugenbank om ervaringen in je leven op te slaan.
Echter slaan je hersenen niet de negatieve gevoelens en emoties van ervaringen op, deze worden opgeslagen in het geheugen van al je lichaamscellen.
Als dit stapelen van onverwerkte emoties maar door blijft gaan gaat dit je heel veel levensenergie kosten en zijn ze uiteindelijk ziekmakend.
Het opruimen van dit óude zeer geeft niet alleen een gevoel van bevrijding, maar ook nieuwe energie. En laat je weer leven in overeenstemming met wat je eigenlijk wilt.

Tarieven

Eerste behandeling  € 80,- (incl. intake 1,5 uur)
Vervolgbehandeling € 55,-

Dit zal sluiten in 0 seconden