Voeten zijn de spiegels van het lichaam

Stel dat je lichaam slimmer is dan je hoofd… Wat zou je lijf je dan willen vertellen?

Heb je het gevoel dat je energie niet lekker doorstroomt?

  • Je voelt je moe
  • Je slaapt slecht
  • Je hebt steeds vaker last van hoofdpijn
  • Je buik voelt niet lekker aan na het eten
  • Je blijft maar lopen met aanhoudende rugklachten

Op een geven moment besef je dat de klachten niet meer vanzelf overgaan.
Geen nood, er is een oplossing!

In veel gevallen is er sprake van een stagnatie in je energiesysteem en heeft het echt even hulp nodig om weer goed te kunnen stromen.
Waar stagnatie optreedt zie je enerzijds een ophoping en anderzijds een leegte.
Vergelijk het met een file na een blokkering op de weg. De file voor de blokkering op de weg groeit en achter de blokkade blijft de weg leeg. Pas als de blokkering is opgeheven gaat alles weer doorstromen op de manier zoals je het graag zou willen zien.
De blokkades in je lichaam kun je opsporen en behandelen door middel van voetreflextherapie. Voetreflex behandelt namelijk al je stelsels in je lichaam:
het orgaanstelsel, zenuwstelsel, spierstelsel, hormoonstelsel en bloedsomloop.
Door het masseren van de voet ontdek je waar de blokkades zitten die het fileprobleem in je lichaam veroorzaken. De blokkades worden door middel van een aantal voetreflexbehandelingen opgeheven waardoor je klachten verdwijnen.

Ik kwam bij Annemieke terecht omdat ik last had van een onrustige ademhaling en voelde ook altijd dat ik last had van mijn longen. Alsof er iets niet goed zat, een soort onbalans.
Ik wilde eigenlijk niet naar de dokter voor pillen of een kuur maar zocht naar een natuurlijke manier om mezelf weer in balans te krijgen. Ik ben toen gaan zoeken op internet en zag dat voetreflexologie heel breed ingezet kan worden bij veel kwalen en ongemakken.
Ik ging op zoek naar voetreflex bij mij in de buurt en zo kwam ik bij Annemieke terecht.
Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt
Na de eerste behandeling voelde ik een grote ontspanning en na meerder behandelingen is mijn onrustige ademhaling langzaam aan beter geworden. Daarnaast voelde ik geen ongemak meer in m’n longen, had meer ademruimte, meer balans. Omdat ik ook al heel lang last had van hooikoorts vroeg ik of voetreflex ook daarin van betekenis kon zijn, en ja dat was zeker zo, in combinatie met een kruidenkuur die ik enige tijd moest nemen om er van af te komen. Het mooie daarvan is, dat voetreflex en de kruidenkuur je lichaam sterker maken waardoor je geen kruidenkuur meer nodig hebt. Ook niet als het volgende hooikoorts seizoen zich weer aankondigt. Wel kom ik op regelmatige basis terug voor een voetreflex behandeling omdat het me erg goed doet, het ontspant me, ik krijg er energie van en voel me daardoor gewoon meer in balans.
Annemieke is erg kundig, heeft een professionele houding en ze is een prettige persoonlijkheid. Heel fijn! Nienke

 

 

Ik had al langer dan een jaar last van jeuk aanvallen op mijn onderbenen en af toe de rug.
Het reguliere medische bedrijf had voor mij geen afdoende diagnose en toen zei mijn vrouw dat ik het het alternatieve circuit kon proberen om te achterhalen wat de oorzaak van de jeuk kon zijn.
Zij was toen reeds bij jou gestart met een voetreflex behandeling voor het verlichten van langdurige nekpijn.
Je was al snel achter het probleem gekomen dat het waarschijnlijk lag aan het eten van groenten uit de nachtschade familie.
Ik heb toen deze producten niet meer gegeten en een aantal voetreflex behandelingen gekregen die heerlijk ontspannen.
Ik kan nu zeggen dat de jeuk zelden meer voorkomt.
Bedankt voor de goede zorg in een zeer ontspannen omgeving. Goos

Door de corona moest ik van de een op andere dag thuiswerken en kon ook niet meer te sporten. Voor de corona ging ik 4 dagen naar kantoor en met regelmaat was ik te vinden in de sportschool. Ik miste mijn sociale contacten met mijn collega’s en het sporten was voor mijn altijd een uitlaatklep. Ik liep met mijn ziel onder mijn arm. Omdat ik weer beter in mijn vel wilde zitten ben ik gaan googlen op internet naar voetreflexmassage. En daar kwam Annemieke tegen.

Annemieke kende ik nog van vroeger en ik vond Annemieke toen al een warme persoonlijkheid en dat past bij mij. Annemieke geeft naast de heerlijke voetreflexmassage ook altijd een luisterend oor. Annemieke weet waarover ze het heeft en ze geeft mij ook altijd tips om op een andere manier met “dingen” om te gaan of op een andere manier er naar te kijken.

Ik kom nu inmiddels bijna twee jaar bij Annemieke en gedurende deze periode waarin ik naast de ups ook soms weer een down heb gehad ik weer goed in mijn vel zit en ik bij Annemieke blijf komen voor een voetreflexmassage. Ik zie dit als een “me time “momentje bij Annemieke en dat doet mij ontzettend goed. Monic

 

Op zoek naar een voetreflex therapeut kwam ik op jou site terecht. Jouw website sprak me direct aan. Persoonlijk en helder.
Ik had problemen met mijn voeten en wilde niet geloven dat ik met pijn moest leren leven.
Jouw behandeling heeft mij geholpen met daarbij adviezen, die ik kon uitvoeren.
Er kwamen ook andere problemen in mijn lichaam naar voren en ook daar kreeg ik goede adviezen over en kon ik er zelf verder mee.
Voetreflex therapie was voor mij onbekend, maar heb er veel aan gehad.
Bedankt. Inge

Op Facebook zag ik een berichtje van Annemieke/Heel Natuurlijk verschijnen. Het ging over slapen m.b.t. de overgang. Het trok mijn aandacht en dacht; dit ga ik proberen. Eerder had ik al eens voetreflextherapie gehad en dat was ook erg goed bevallen. Ook bij Annemieke voelde ik mij snel thuis. Ze heeft een luisterend oor en doet met veel plezier en professioneel een massage. Het is heerlijk ontspannend en het slapen gaat nu ook beter, dus daar ben ik erg blij mee. Een aanrader. Marijke

Ik had plotseling een hele stijve onderrug waar ik echt hinder van ondervond en wat niet na een paar dagen weer spontaan over ging.
Ik heb toen aan Annemieke van Heel Natuurlijk gedacht omdat zij bij dit soort klachten snel verbetering in de situatie weet te krijgen met een voetreflexbehandeling.
De behandeling voelt heel ontspannend en plezierig, mede door Annemieke haar rustige en kundige totale mens- benadering . Deze aanpak is gewoon heel fijn.

Na de behandeling waren de klachten al gelijk voor een belangrijk deel verdwenen! Onvoorstelbaar eigenlijk maar toch echt waar. Als ik dus iets mankeer zal ik snel weer aan Annemieke denken. Anton

Zwangerschapsreflexologie

Zwanger zijn is een bijzondere periode voor een vrouw. Juist in deze periode is het belangrijk dat je goed in je vel zit.
Voor jezelf, maar ook voor de ontwikkeling van je kindje.
Er verandert veel in je lichaam waardoor er lichamelijke en geestelijke ongemakken kunnen ontstaan.
Voetreflexologie kan in deze periode een effectieve ondersteuning zijn.
Door voetreflexbehandelingen zoekt het lichaam zijn balans en komt het in ontspanning.

Zwangerschapsreflexologie helpt bij de volgende klachten:
» misselijkheid
» vermoeidheid
» blaas- en darmklachten
» pijn in de rug
» bekkeninstabiliteit
» vocht vasthouden
» hoge bloeddruk
» stuitligging
» stemmingswisselingen
» angst voor de bevalling
» de bevalling stimuleren
» ondersteuning tijdens de kraamperiode

Metamorfose massage

Een metamorfosemassage helpt je ontdekken wie je ten diepste bent door helemaal in jezelf naar binnen te gaan.
Door in jezelf te keren ga je je kwaliteiten en talenten ontdekken. Je kunt je belemmeringen onder ogen zien en worden zoals je bent bedoeld.
De metamorfose is heel geschikt als je een diepe innerlijke verandering in gang wil zetten.
Als je het idee hebt dat je stil staat, of op de verkeerde weg zit. Of je niet zo goed weet wie je eigenlijk werkelijk bent.

De methode is ook heel geschikt als je in een veranderingsproces zit in je thuissituatie, werk of school. Ook tijdens ziekte en rouwproces kan metamorfosemassage heel ondersteunend zijn.

Van rups tot vlinder

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder.
De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder.
De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.
Veel mensen hebben – net als de rups – kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Metamorfosemassage zorgt dat de belemmeringen verdwijnen en je als rups naar vlinder transformeert.

De reflexzones van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd worden gemasseerd, zonder oordeel en verwachtingen.
Zo word je in contact gebracht met de mogelijkheden die in jou aanwezig zijn.

Tarieven

Eerste behandeling  € 80,- (incl. intake 1,5 uur)
Vervolgbehandeling € 55,-

Vergoeding mogelijk via de aanvullende dekking van de zorgverzekering.

Dit zal sluiten in 0 seconden