Wat anderen zeggen over Heel Natuurlijk:

De slechte nachten begonnen steeds vaker terug te komen. Op een gegeven moment ging mijn humeur stukken achteruit en mijn zin was ver te zoeken. Na weer een nacht met weinig slaap belandde ik uitgeblust op de bank en ik werd heel emotioneel. Toen was het punt: ik ga hulp zoeken.
Ik had Annemiek ontmoet en had onthouden dat zij slaapcoach is. Zodoende was al snel een afspraak gemaakt en kreeg ik bij haar persoonlijke tips en een voetreflex massage. Na drie afspraken en aanpassingen in leefpatroon merkte ik progressie. Bij Annemiek heb ik me enorm op mijn gemak gevoeld en ze heeft alle aandacht voor mij. Ik kan het iedereen aanraden.
Tijdens de vierde afspraak merkten we allebei dat het goed was. Ik slaap weer heerlijk door en zit stukken beter in mijn vel. Caroline

 

Ik kwam bij Annemieke terecht omdat ik last had van een onrustige ademhaling en voelde ook altijd dat ik last had van mijn longen. Alsof er iets niet goed zat, een soort onbalans.
Ik wilde eigenlijk niet naar de dokter voor pillen of een kuur maar zocht naar een natuurlijke manier om mezelf weer in balans te krijgen. Ik ben toen gaan zoeken op internet en zag dat voetreflexologie heel breed ingezet kan worden bij veel kwalen en ongemakken.
Ik ging op zoek naar voetreflex bij mij in de buurt en zo kwam ik bij Annemieke terecht.
Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt
Na de eerste behandeling voelde ik een grote ontspanning en na meerder behandelingen is mijn onrustige ademhaling langzaam aan beter geworden. Daarnaast voelde ik geen ongemak meer in m’n longen, had meer ademruimte, meer balans. Omdat ik ook al heel lang last had van hooikoorts vroeg ik of voetreflex ook daarin van betekenis kon zijn, en ja dat was zeker zo, in combinatie met een kruidenkuur die ik enige tijd moest nemen om er van af te komen. Het mooie daarvan is, dat voetreflex en de kruidenkuur je lichaam sterker maken waardoor je geen kruidenkuur meer nodig hebt. Ook niet als het volgende hooikoorts seizoen zich weer aankondigt. Wel kom ik op regelmatige basis terug voor een voetreflex behandeling omdat het me erg goed doet, het ontspant me, ik krijg er energie van en voel me daardoor gewoon meer in balans.
Annemieke is erg kundig, heeft een professionele houding en ze is een prettige persoonlijkheid. Heel fijn!  Nienke

 

Al meer dan een half jaar had ik een vervelend en gestrest gevoel waardoor ik niet echt meer kon genieten van de leuke dingen. Daarnaast sliep ik ontzettend slecht (soms de hele nacht niet) en zag iedere avond weer tegen de nacht op. Door dit alles werd ik angstig en paniekerig en kreeg het gevoel dat het nooit meer over zou gaan. De vervelende gedachten die dan opkwamen kregen de overhand.

Omdat ik niet constant gebruik wilde maken van slaapmedicatie en/of antidepressiva ben ik op internet gaan zoeken naar een natuurlijk alternatief. Zo kwam ik dus bij Annemieke terecht. De informatie op de website en de reviews gaven mij een heel goed gevoel en heb daarom direct contact opgenomen. Dezelfde dag hebben we een afspraak ingepland.

De eerste kennismaking thuis bij Annemieke geeft je direct een vertrouwd gevoel en doordat ze zelf veel rust uitstraalt voel je jezelf ook op je gemak. Annemieke heeft mij geholpen door het aanreiken van ontspanningsoefeningen en het geven van voetreflextherapie. Zij maakt heel veel werk van de voetreflextherapie en dit gaf mij een heerlijk ontspannen gevoel. Daarnaast geeft Annemieke goede adviezen over het hoe om te gaan met de vervelende negatieve (angst)gedachten die met je aan de loop gaan.

De aanpak van Annemieke heeft er voor gezorgd dat ik weer een stuk beter slaap en langzamerhand weer begin te genieten van de dingen om me heen.

Ton.

 

Op Facebook zag ik een berichtje van Annemieke/Heel Natuurlijk verschijnen. Het ging over slapen m.b.t. de overgang. Het trok mijn aandacht en dacht; dit ga ik proberen. Eerder had ik al eens voetreflextherapie gehad en dat was ook erg goed bevallen. Ook bij Annemieke voelde ik mij snel thuis. Ze heeft een luisterend oor en doet met veel plezier en professioneel een massage. Het is heerlijk ontspannend en het slapen gaat nu ook beter, dus daar ben ik erg blij mee. Een aanrader. Marijke

 

Ik had al langer dan een jaar last van jeuk aanvallen op mijn onderbenen en af toe de rug.
Het reguliere medische bedrijf had voor mij geen afdoende diagnose en toen zei mijn vrouw dat ik het het alternatieve circuit kon proberen om te achterhalen wat de oorzaak van de jeuk kon zijn.
Zij was toen reeds bij jou gestart met een voetreflex behandeling voor het verlichten van langdurige nekpijn.
Je was al snel achter het probleem gekomen dat het waarschijnlijk lag aan het eten van groenten uit de nachtschade familie.
Ik heb toen deze producten niet meer gegeten en een aantal voetreflex behandelingen gekregen die heerlijk ontspannen.
Ik kan nu zeggen dat de jeuk zelden meer voorkomt.
Bedankt voor de goede zorg in een zeer ontspannen omgeving. Goos

 

 

Op zoek naar een voetreflex therapeut kwam ik op jou site terecht. Jouw website sprak me direct aan. Persoonlijk en helder.
Ik had problemen met mijn voeten en wilde niet geloven dat ik met pijn moest leren leven.
Jouw behandeling heeft mij geholpen met daarbij adviezen, die ik kon uitvoeren.
Er kwamen ook andere problemen in mijn lichaam naar voren en ook daar kreeg ik goede adviezen over en kon ik er zelf verder mee.
Voetreflex therapie was voor mij onbekend, maar heb er veel aan gehad.
Bedankt . Inge

 

Door de corona moest ik van de een op andere dag thuiswerken en kon ook niet meer te sporten. Voor de corona ging ik 4 dagen naar kantoor en met regelmaat was ik te vinden in de sportschool. Ik miste mijn sociale contacten met mijn collega’s en het sporten was voor mijn altijd een uitlaatklep. Ik liep met mijn ziel onder mijn arm. Omdat ik weer beter in mijn vel wilde zitten ben ik gaan googlen op internet naar voetreflexmassage. En daar kwam Annemieke tegen.

Annemieke kende ik nog van vroeger en ik vond Annemieke toen al een warme persoonlijkheid en dat past bij mij. Annemieke geeft naast de heerlijke voetreflexmassage ook altijd een luisterend oor. Annemieke weet waarover ze het heeft en ze geeft mij ook altijd tips om op een andere manier met “dingen” om te gaan of op een andere manier er naar te kijken.

Ik kom nu inmiddels bijna twee jaar bij Annemieke en gedurende deze periode waarin ik naast de ups ook soms weer een down heb gehad ik weer goed in mijn vel zit en ik bij Annemieke blijf komen voor een voetreflexmassage. Ik zie dit als een “me time “momentje bij Annemieke en dat doet mij ontzettend goed. Monic

 

 

Ik had plotseling een hele stijve onderrug waar ik echt hinder van ondervond en wat niet na een paar dagen weer spontaan over ging.
Ik heb toen aan Annemieke van Heel Natuurlijk gedacht omdat zij bij dit soort klachten snel verbetering in de situatie weet te krijgen met een voetreflexbehandeling.
De behandeling voelt heel ontspannend en plezierig, mede door Annemieke haar rustige en kundige totale mens- benadering . Deze aanpak is gewoon heel fijn.
Na de behandeling waren de klachten al gelijk voor een belangrijk deel verdwenen! Onvoorstelbaar eigenlijk maar toch echt waar. Als ik dus iets mankeer zal ik snel weer aan Annemieke denken. Anton

De wijze waarop jij je werk uitvoert, heel professioneel en betrokken, chapeau! En je hebt er veel plezier in en dat straal je ook uit. Naast al je andere aandachtsgebieden, wat goed uitsluit op elkaar. Marij

Al van kinds af aan ben ik een slechte slaper, “genoeg” aan 6/7 uurtjes slaap.
Naar mate je ouder wordt merk je toch wel dat dit problemen gaat geven. De laatste jaren werd dit toch wel een groter probleem, vaak ’s nachts om 3 uur klaar wakker, veranderingen op het werk, kleine op komst, en al jaren last van slaap-apneu. Na een gesprek met mijn werkgever kwam hij met het idee om naar Annemieke te gaan. Na een aantal keren voetreflextherapie en oefeningen voor thuis mee gekregen heeft mij dit zeker voor een heel groot deel geholpen.
Hele lieve zachtaardige vrouw met veel kennis.
Ik zal haar zeker aanraden bij vrienden/kennissen. Richard

 

Annemieke heb ik ervaren als zeer bekwame therapeute en haar aanpak heeft mijn verwachting overtroffen. Ik slaap al tientallen jaren slecht.

Na een serie voetreflexbehandelingen heb ik weken ouderwets goed geslapen en de hele nacht door. Het slaappatroon is nog wel niet stabiel maar mijn vertrouwen in het herstel heb ik weer terug.  Michaela

 

Toen ik bij Annemieke kwam was ik ten einde raad. De slaapstoornis waar ik sinds de overgang mee te maken heb sloopte me langzaam maar zeker. Na een uitgebreide analyse volgde een kort traject van gesprekken, oefeningen en voetreflexbehandelingen. Al snel leerde ik hoe ik het patroon kon doorbreken. Wat heerlijk om weer een hele nacht te kunnen slapen!! Ook kreeg ik oefeningen om de kwaliteit van mijn slaap nog verder te verbeteren. Dat kan ik in mijn eigen tempo doen.

Ik heb Annemieke als een heel fijn mens en een vakvrouw ervaren. Als ik weer eens moeite heb om te ontspannen weet ik haar te vinden!  Danielle

 

 

Wat een opluchting: ik slaap weer! Door de complete aanpak van het slaaptraject van Annemieke heb ik inzichten gekregen in mijn leefpatroon wat ten grondslag lag van mijn slapeloosheid. Heerlijk om overdag niet met de uitdaging bezig te zijn “hoe de nacht weer door te komen”. En in de nacht steeds te denken “hoe overleef ik de komende dag” Ik heb mijn leven weer terug. Maria

Door de heel persoonlijke aanpak tijdens dit slaaptraject heb ik ingezien wat ik niet en juist wel moet doen om goed te kunnen slapen. Het traject geeft niet alleen hele praktische inzichten maar ook inzicht in mijn denkpatroon. Ik heb mooie levenslessen ontvangen die ik voor mijn verdere leven meeneem. Dank je wel! Monique

Jaren geleden ben ik door een NEI therapeut in Hilversum enorm geholpen met een rare angst voor muizen,
die ik op had gelopen op mijn werk tijdens een nacht/slaap dienst. Ik verhuisde en had het gevoel dat er nog wel meer “opgeruimd” moest worden in mijn “systeem” om blijer door het leven te gaan. Ik zocht op internet op NEI therapeut en las verschillende websites. Bij de website van Heel Natuurlijk was alles direct vindbaar wat ik heel fijn vind, ik houd er van dat alles duidelijk is; en dat ik met mijn aanvullende verzekering het mij kon permitteren maakte dat ik direct een afspraak kon maken.
Inmiddels heeft Annemieke bijna al mijn gezinsleden voor diverse hulpvragen in de praktijk gehad en we gaan allemaal graag naar haar toe. Van fysieke ongemakken tot voeding intoleranties en van domme pech en stomme rookverslaving tot diepgeworteld oud zeer; met het brede assortiment van kundigheden weet Annemieke de bron te vinden van het ongemak om zo van binnenuit het lijf aan te zetten tot helen en genezen.
Het oprecht luisteren, spiegelen, diverse behandelmethoden, daadwerkelijke hulp krijgen, nazorg en begeleiding, betaalbaarheid en tijd die er voor je gemaakt wordt maken deze praktijk tot zeer toegankelijk voor kind en volwassene. Je loopt daar altijd naar buiten met een innerlijke rust omdat er echt zorg aan je is besteed.  Maaijke Mallee

Heerlijke behandeling, Anemieke weet wat ze doet en je merkt dat ze al vele jaren ervaring hebt. Warme aanbeveling.  Conny

En wat heb ik een heerlijke voetreflexbehandeling gehad van Annemieke Blom.
Echt een cadeau hoor aan mezelf gegeven!
ik vindt je een echte vakvrouw met veel verstand van hetgeen je doet.  Monique

Annemieke Blom is heel goed met de voet (en meer).  Nynke

Via een collega ontving ik positieve berichten over de werkwijze van Annemieke. Omdat ik bij die collega zichtbare resultaten zag, raakte ik nieuwsgierig. Bij de eerste afspraak voelde het meteen prettig.  Haar aanpak is veelzijdig. Ik heb veel gehad aan de op maat gemaakte voedingslijst en voedingstips. Dat heeft me echt veel inzichten gegeven.

De voetreflexmassages waar heerlijk en vernieuwend. Je voeten zijn misschien wel persoonlijker dan je rug of benen. En als iemand dan de juiste punten weet te pakken, is dat heel fijn.  Effelin

Annemieke zorgt er voor dat mijn rug en schouders door zware belasting weer uit de knoop komen en blijven. Aanrader dus!  Rosemarie

Ik kwam met Annemieke in contact door mijn zwangerschappen. Beiden zwangerschappen had ik last van verschillende klachten. En door middel van voetreflex verlichtten zij het voor mij. Het was altijd heerlijk om mijn voetjes lekker te laten masseren. Zo heb ik verschillende behandelingen bij haar gedaan en dit was allemaal heerlijk ontspannen. Annemieke is een lieve rustige dame die goed naar jou luistert en je lichaam.  Seba

Ik ben bij Annemieke gekomen nav een tip van een vriendin op facebook. Ik was erg vermoeid na corona en heb verschillende voetreflexbehandelingen gehad bij Annemiek….het heeft mij erg geholpen en gaandeweg pakt ze ook andere probleempjes aan.

De behandelingen zijn erg fijn en ik ga weer met een goed gevoel relaxed naar huis. Ik heb besloten om met regelmaat Annemieke te bezoeken …zeker een aanrader!! Marjan

 

 

 

 

 

 

 

Dit zal sluiten in 0 seconden